ARTVİN BELEDİYESİ İLE İBB ARASINDA İŞ BİRLİĞİ

Genel 24/04/2024 17:02

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile Belediyemiz arasında işbirliği içerisinde çalışılması için ilk adımlar atıldı.

İBB’den gelen heyet Belediye Başkanımız Sayın Bilgehan Erdem’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Başkan Erdem gelen heyete, belediyemiz ve şehrimiz hakkında bilgiler aktararak heyetle fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Erdem; İBB ile şehrimizin gelişimine destek olacak çeşitli konularda iş birliği yapılması için görüşmeler gerçekleştirdiklerini ve bu iş birliği için desteklerini esirgemeyen İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na gelen heyet özelinde teşekkür etti.
İBB’den gelen heyet içerisinde; İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Sadık Karabıyık, İSKİ Muhasebe Şube Müdürü Yusuf Çakmak ve İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT) Şube Müdürlüğü Firma Personel Müdürü Ali Orakçı yer aldı.